fbpx

В Рівному відбувся «Кубок пам’яті друзів»

Діліться інформацією з друзями:

Чотири ветеранські команди – три з Рівного та одна з Червонограда, збірна журналістів UA-Рівне та вихованці ДЮСШ №4 розіграли нагороди започаткованого у цьому році турніру «Кубок пам’яті друзів», який відбувся у неділю.

Турнір покликаний згадати рівненських гравців футбольних і футзальних команд, яких уже, на жаль, вже нема з нами.

Команди були розподілені на дві підгрупи, а кращі з них і розіграли “бронзу” та «золото» змагань.

У матчі за третє місце зустрілися журналісти та юнаки ДЮСШ №4. З перевагою в один м’яч (4:3) перемогла команда UA-Рівне. А у фіналі зустрілися дві ветеранські команди: “Збірна ветеранів”, складена з професійних гравців Рівного у віковій категорії 40+  і «Рівнестандарт» на чолі з президентом клубу Віктором Зарудним.

Вже в дебюті матчу нев’янучий Віктор Засморжук відкрив рахунок, але надалі ініціативою заволоділи «молодші ветерани». Андрій Паршиков зрівняв рахунок, а Роман Волох ще до перерви вивів свою команду вперед.

Після відпочинку команди обмінялися голами – відзначилися Володимир Волошин і Віктор Зарудний. Отож, 3:2 – перемога і головний приз у «Збірної ветеранів». У її складі, окрім названих авторів голів – воротарі Денис Пашкевич і Юрій Шамич, польові гравці Сергій Дьомушкін, Анатолій Озімковський, Валерій Шипуков, Ігор Михальчук і Олег Кучер.

Нагороди переможцям і призерам змагань вручали ветерани рівненського футболу Володимир Поліщук, Валерій Брюханський та Василь Ползунов. Окрім командних нагород, були відзначені і кращі гравці у кожному колективі.

Організаторами турніру виступили Асоціація футзалу Рівненщини, клуб “Рівнестандарт”, а також місцеві ветерани фут залу.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»