fbpx

Домашня нічия рівненських футзалістів

Діліться інформацією з друзями:

У першій домашній грі під керівництвом нового наставника – Ігоря Москвичова, МФК “Кардинал-Рівне” зіграв унічию з житомирським “ІнБевом”.

 Гра сусідів по турнірній таблиці розпочалася у високому темпі, причому активнішими були гості. Тому новачку рівненського клубу Іллі Бакінському довелося чимало попрацювати. Втім, вже на 7-ій хвилині гості вийшли вперед – Віталій Дзюба сильно пробив і м’яч рикошетом від Володимира Поночовного влетів у  сітку воріт Бакінського.

Потім забили господарі. Анатолій Мілінький  «прострілив»  вздовж лінії воріт суперника, а другий наш новачок – Микита Шпигар – переправив м’яча у незахищений кут воріт.

Далі житомиряни опинилися у більшості. Ігор Салтанов отримав другу жовту картку, яка автоматично перетворилася у вилучення.  Рівняни, маючи на гравця менше, більше хвилини вдало захищалися, аж поки  Віталію Дзюбі не вдався удар у верхній кут воріт Іллі Бакінського. І вже 1:2.

Після перерви “кардиналівці” почали створювати моменти, які ніяк не могли трансформуватися у гол. І лише на 37-ій хвилині рівняни зрівняли рахунок. Після удару Шпигара з лівого флангу атаки Андрій Ардашніков у боротьбі з захисником гостей підставив ногу під удар – 2:2.

Нічия стала закономірним підсумком поєдинку. “ІнБев” зберіг четверту позицію у турнірній таблиці і випереджає на одне очко “Кардинал”. А рівняни за чотири гри до завершення регулярного чемпіонату випереджають львівську “Енергію” та хмельницький “Сокіл” на сім пунктів.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»