fbpx

Рівне прийматиме «Фінал чотирьох» Кубка України

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному відбудеться «Фінал чотирьох» Кубка України серед жіночих команд. Першого лютого відбудуться півфінальні матчі, а другого лютого визначиться володар почесного трофею.

Нагадаємо, що володар Кубка-2019, столичне «Динамо-НПУ» у чвертьфіналі двічі поступився бердянській «Чайці» і достроково склав повноваження.

Уже визначилися три учасники «Фіналу чотирьох» – окрім «Чайки» це «Київ-Баскет» та наше БК «Рівне». Четвертий учасник визначиться у повторному матчі 22 січня між столичними командами «НУБіП» та «КСЛІ-Динамо». У першому поєдинку перемогли баскетболістки «НУБіП» – 81:62.

Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук розповів, що це велика подія, як для клубу так і для всього міста:

– Запорукою нашого успіху стали не лише результати команди, але й уболівальники. Головним аргументом для Федерації баскетболу України при подачі заявки на проведення цих змагань було те, що домашні матчі БК “Рівне” протягом всіх трьох років існування клубу мають найбільшу відвідуваність в жіночому баскетболі у всій Україні.

Цей факт і став ключовим при визначенні міста, в якому відбудуться ці змагання. Тож, проведення “Фіналу чотирьох” Кубку України саме у Рівному – це наша спільна з уболівальниками перемога.

Упевнений, що ці матчі стануть родзинкою сезону для нашого міста, а ми докладемо усіх зусиль, щоб провести це “свято баскетболу” на найвищому організаційному рівні. Звісно, і наша жіноча команда, яка вперше в історії рівненського баскетболу пробилася до кращої четвірки Кубку України, зробить все можливе, аби порадувати уболівальників не лише грою, але й результатом!

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»