fbpx

Рівняни здобули перемогу над “пекарями”

Діліться інформацією з друзями:

Переможно закінчив перший етап у другій футзальній лізі України рівненський клуб «Рівнестандарт-ДЮСШ №4». У Львові рівняни здобули упевнену перемогу над місцевою «Галицькою здобою» – 6:3. Тим самим він дещо підпсував настрій наставнику «пекарів», екс-рівнянину Сергію Тригубцю (на фото), якого перед грою віншували з 40-річним ювілеєм.

Господарі активно розпочали гру і вже на третій хвилині їхній голеадор Богдан Стефанків забив уперше. Рівняни спробували відігратися, однак захист львів’ян був практично непрохідним. Та все ж Віктор Чудля знайшов «шпарину» в оборонних редутах суперників і зрівняв рахунок, Щоправда, до перерви той же Стефанків знову вивів свою команду у лідери – 2:1.



А ось після відпочинку бал на майданчику палацу спорту «Галичина» правили вже гості. Засмутили господарів Роман Дацюк і Володимир Сондак (в їх активі по два голи), один раз відзначився Дмитро Жовтун. І лише за 7 секунд до фінального свистка Сергій Тригубець з 10-метрового штрафного підсолодив гіркоту поразки своєї команди.

За підсумками групового етапу рівненська команда зайняла друге місце (4 перемоги, 2 поразки) і вийшла до серії плей-офф. Найближчим часом визначиться суперник рівнян по 1/16 фіналу турніру.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»