fbpx

Рівнянки програли легіонеркам «Динамо»

Діліться інформацією з друзями:

В останній день зими в черговому матчі Суперліги баскетболістки БК «Рівне»-ОШВСМ приймали чинного чемпіона, столичне «Динамо-НПУ». Гра видалася напруженою, але не на користь господарок.

Рівнянки відкрили рахунок у матчі, але більше лідирувати їм не вдалося. Динамівки зусиллями легіонерок Ешлі Морріссет та Еллазія Блоктон зуміли переломити хід гри і виграли першу чверть – 22:18. Причому влучали виключно ці двоє баскетболісток. Забігаючи наперед, варто відзначити що ця пара за гру набрали 58 очок з 83-ох командних і до того ж на одне очко більше ніж рівненська команда загалом.

У другій десятихвилинці динамівки зробили потужний ривок (11:0) і на перерву вони пішли за суттєвої переваги – 47:35.

І хоча в дебюті третьої чверті рівнянки дещо скоротили відставання, проте це був день не БК «Рівне». «Динамо» і надалі контролювало хід подій, Морріссет і Блоктон не втомлювалися атакувати (у підсумку вони набрали, відповідно, 26 і 32 очки). Отож, перемога чемпіонок – 83:57.

У нашому складі результативно зіграла, як і завжди, Вікторія Шматова – 26 очок, 12 – Ярослава Іванюк, 8 – Владислава Кіба, 6 – Яна Голубош, 3 – Людмила Спиридонова, 2 – Тетяна Гаврильчик.

Рівнянки, маючи 50 відсотків перемог, перебувають на третій сходинці у турнірній таблиці. І в суботу, 7 березня, БК «Рівне»-ОШВСМ приймає свого конкурента за третю позицію – одеський «Інтерхім».

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»