fbpx

Рівненські баскетболістки перемогли одеситок

Діліться інформацією з друзями:

Рівненські баскетболістки БК «Рівне» продовжують приносити приємні емоції своїм прихильникам. У черговому матчі рівнянки перемогли одеський «Інтерхім-СДЮШОР ім. Литвака». – 65:56.

У першому колі в Одесі рівнянки програли суперницям, отож рівненська звитяга стала своєрідним реваншем. Після невдалого дебюту рівнянки змогли вирівняти ситуацію. а в двох наступних чвертях упевнено домінували над суперницями. Як завжди феєрила Вікторія Шматова, ефективно діяла Тетяна Гаврильчик, кілька важливих перехоплень здійснила Ярослава Іванюк. Отож, після третьої чверті – 52:39 на нашу користь. І головне – упевнені дії як в захисті, так і нападі.

Та досвідчені одеситки не виявилися «дівчатками для биття». Заключна десятихвилинка стала їх бенефісом – їх відставання поступово зменшувалося і на останній хвилині перевага рівня нок визначалася одним пунктом – 57:56. І тут своє вагоме слово знову сказала Шматова  – її трьохочковий кидок на останній секунді атаки виявився влучним. Отож, 60:56 – і доля матчу вже булла практично вирішеною. Щоправда, в активі вікторії був і штрафний кидок за півсекунди до фінальної сирени, який і поставив логічну крапку в цьому поєдинку.

Найрезультативнішою в нашій команді стала Шматова – 22 очки, на три менше записала на свій рахунок Гаврильчик.

За тиждень рівнянки приймають актуального лідера чемпіонату – «Київ-Баскет».

Микола ПІКУЛА