fbpx

Відставка тренера не допомогла «Кардиналу»

Діліться інформацією з друзями:

У суботу вперше на календарну гру МФК «Кардинал-Рівне» виводив не тренер, а капітан команди. Олександр Басич після гучної відставки Станіслава Гончаренка отримав відповідальний статус «в.о. головного тренера».  На жаль, його тренерський дебют виявився з гірчинкою – рівняни програли.

Хоча команди дуже акуратно почали гру, все «Соколу» не без частки везіння вдався швидкий гол. На 3-й хвилині після ауту Артур Подлюк пробив уздовж воріт, і м’яч від нашого Анатолія Мілінького залетів у ворота «кардиналівців».

Гості спробували вирівняти цифри на табло – небезпечно атакували Павло Концеба та Володимир Кручок, але на своєму місці був голкіпер господарів Шевченко. А на 9-й хвилині Костянтин Абзалов пробив без шансів для голкіпера «Кардинала» – 2:0. Цей гол дещо розладнав гру рівнян, але на стражі воріт залишався Олександр Сірицький, який трудився на всі сто відсотків.

По перерві «кардиналівці» багато володіли м’ячем, але їх дальні удари не були для Шевченка проблемою. Чим ближче до фінальної сирени, тим більше було на майданчику боротьби. На 35-й хвилині Олександр Басич взяв хвилинний тайм-аут, після чого МФК «Кардинал-Рівне» перейшов на гру з п’ятим польовим гравцем. І доволі скоро Павло Концеба після діагональної передачі вдало замкнув дальню штангу – 2:1. В гостей було ще достатньо часу, щоб врятуватися, проте надалі гравці «Сокола» впевнено контролювали м’яч. Та ще й мали шанси збільшити перевагу, проте ніяк не могли влучити у порожні ворота. Тим не менше, хмельничани перемогли.

Рівно за тиждень у рівнян домашня гра зльвівською  «Енергією», яка наступає нам на п’яти.

Микола ПІКУЛА