fbpx

Вольова нічия рівненських кардиналівців

Діліться інформацією з друзями:

До чергового поєдинку чемпіонату Екстраліги – з львівською «Енергії» – рівненський «Кардинал» підійшов у непростому турнірному становищі (три поразки поспіль), тому вдома потрібно було брати очки.

І хоча попервах МФК “Кардинал-Рівне” грав активніше,тим не менше у середині тайму двічі пропустив. Спочатку помилився Володимир Кручок, втративши м’яча на своїй половині майданчика і Олег Легендзевич моментально пробив у кут рівненських воріт – 0:1. А ще за півхвилини Мар’ян Пелех скористався неузгодженісю наших гравців і подвоїв перевагу гостей. до переви гості могли ще відзначитися, проте нас виручив каркас воріт.

Втім, “Кардинал-Рівне” зумів виправитися. За хвилину до перерви Андрій Ардашніков скоротив відставання у рахунку, а вже після відпочинку він вдало відпасував на Анатолія Мілінького. який переграв воротаря «енергетиків» Андрія Пітулю – 2:2. Зрівнявши рахунок, рівняни перйшли на атакуючі дії і створили чимало гольових моментів. але не реалізували жодного… Тож, нічия – 2:2, яка зберегла для рівнян п’яте місце.

Микола ПІКУЛА

Ми вже писали: