fbpx

Окупанти викрали тварин з Херсонського зоопарку

Діліться інформацією з друзями:

Російські загарбники викрадають не лише побутову техніку та унітази. російські окупанти викрали екзотичних тварин з захоплених міст. 

Військові росії викрали усіх тварин з зоопарку Херсона. Про це повідомив керівник громадської організації UAnimals Олександр Тодорчук, передає Центр журналістських розслідувань.

До викрадення тварин причетний директор кримського зоопарку Олег Зубков та військове командування. Розпорядження на вивезення тварин видав колаборант Володимир Сальдо.

Відомо, що тварини зараз перебувають в зоопарку Криму «Тайган». Російські загарбники вивезли всіх тварин – від єнота до лами.

«Варто уточнити, що єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь поганий солдат, і саме російське командування. У Крим вони вивезли більшу частину колекції зоопарку: від лами та вовка до ослика та білок», – зазначив Тодорчук.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 11 листопада, Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ.

Сьогодні, голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін відвідав визволений Херсон і запевнив, що невдовзі залізничне сполучення з цим місто буде відновлено