fbpx
Міноборони позбавило акредитації низку ЗМІ

Міноборони позбавило акредитації низку ЗМІ

Діліться інформацією з друзями:

Міноборони позбавило акредитації ЗМІ, які приїхали у Херсон після його звільнення. Журналісти вели трансляції зі звільненого міста ще до завершення стабілізаційних заходів

Міністерство оборони України позбавило акредитації низку журналістів, які потрапили у звільнений Херсон до завершення стабілізаційних заходів. Там наголосили, що вони не мали на це дозволу. Про це Міноборони України повідомило у своєму Telegram.

До уваги представників ЗМІ! For media attention! (English below) – йдеться в повідомленні Міноборони. – Нещодавно, деякі представники ЗМІ, ігноруючи наявні заборони та застереження, без погодження з відповідними командирами та службами зв’язків з громадськістю військових частин здійснювали інформаційну діяльність в місті Херсон ще до завершення стабілізаційних заходів.

У відомстві послалися на наказ головнокомандувача від 3 березня 2022 року про роботу ЗМІ на війні в Україні та порядок їхньої акредитації.

«Відтак, низці представників ЗМІ, які порушили правила роботи у районі ведення бойових дій, скасовано дозвіл на роботу, а їхні прескарти визнані нечинними», – зазначили там.