fbpx

В росії набирають найманців з числа ув’язнених та представників віддалених регіонів

Діліться інформацією з друзями:

Кремль змусив кожен із 85 регіонів сформувати і фінансово простимулювати по батальйону «добровольців» для війни в Україні

Усе це відбувається під гаслом «Від кожного суб’єкта федерації по батальйону». Кожен із 85 російських регіонів, включно з анексованими Кримом і Севастополем, мусить сформувати по одному новому батальйону «добровольців».

Про це пише ГУР, але не всі регіони готові створювати такі батальйони за рахунок місцевого населення — влада москви формує так званий «мерівський полк», куди здебільшого набирають людей із інших регіонів і навіть громадян країн Центральної Азії (Таджикистан, Киргизстан, Узбекистан). Для заохочення пропонують високу зарплатню та можливість отримати громадянство рф.

Загалом РФ змінює тактику поповнення особового складу окупаційного контингенту на території України. Щоб уникнути небажаного оголошення мобілізації, набір військовослужбовців здійснюється через приватні військові компанії, росгвардію та «ЛДНР».

Фіксуються випадки примусу до підписання «контрактів» щодо місцевого населення на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запоріжської областей. Отримано повний карт-бланш бланш від влади РФ на відбір бойовиків колоніях.

Розпочато роботу з колишніми випускниками Челябінського танкового училища в запасі у віці до 50 років. Їх закликають йти добровольцями до танкового батальйону, який орієнтовно формується в Пермі. Там організовується збірний пункт та прибувають танки Т-72, які терміново знімають з довготривалого зберігання.