fbpx

До «Пунктів Незламності» долучається бізнес Рівненщини

Діліться інформацією з друзями:

Підприємці нашої області, які мають генератори та готові прийняти відвідувачів, аби ті могли підзарядити гаджети та зігрітися активно подають заявки аби підставити плече підтримки.

Про це повідомляє голова рівненської ОДА Віталій Коваль.

Серед підприємців та підприємств є як невеликі магазинчики, так і місцеві мережі. Наприклад, вже долучилися до ініціативи магазини електроніки КТС, мережа автозаправок ОЛАС та магазини «Вина світу». Інші заявники на етапі перевірки та невдовзі будуть додані на карту «Пунктів Незламності». 

Заклади торгівлі, які мають генератори та готові прийняти відвідувачів, аби ті могли підзарядити гаджети та зігрітися, можуть пропонувати свою локацію на сайті https://nezlamnist.gov.ua (праворуч вгорі).

Крім місцевого бізнесу, безплатно зарядити гаджети запрошують і великі мережеві АЗС, заклади торгівлі та банківські установи. Їх перелік також на сайті https://nezlamnist.gov.ua.?

 Запрошую бізнес Рівненщини активно долучатися. Якщо у вас є генератор і ви готові підставити плече підтримки для тих, хто поруч із вами, подавайте відповідну заявку. Давайте вкотре покажемо всьому світові, що нас – не зламати. Єдність та взаємопідтримка – запорука нашої перемогиℹ️ – зазначає Коваль

 Загалом сьогодні в Рівненській області вже діють 155 «Пунктів Незламності». І ця кількість щоденно зростає.

Читайте також: У Рівному шукають донорів