fbpx

Патріотична огорожа довжиною 115 метрів з’явилася у Рівному

Діліться інформацією з друзями:

Патріотична огорожа довжиною 115 метрів з’явилася у районі Льонокомбінату. Киянка Тетяна Журавель хоче на ній відобразити патріотизм нашого народу.

У кожній окремій частині паркану художниця зображує відому історію, яка сталася під час війни. Серед них насіння соняшника та шоломи, російські кораблі, крадені танки та бойові гуси.

– Сьогодні я розписала приблизно половину паркану. Планую закінчити в серпні. Він малює історію, яку ми пережили з першого дня Total War. Є й самчиківський розпис, планується чимало цікавого, чим здивувати містян, – поділилася Тетяна.

 Тим часом у багатьох мешканців з’явилася нова традиція: щовечора приходити до майстрині, щоб подивитися, чи не з’являться нові патріотичні картини. Незважаючи на дощ чи пекуче сонце, Тетяна з ранку до вечора розписує паркан. Інколи в Тетяни може не бути ні обіду, ні вечері.

Є багато охочих, які хотіли б якимось чином долучитися до створення патріотичних муралів. Хтось запропонував помалювати з художником, хтось приніс шоколад і каву

Майстриня жартує, що вже може лишатися жити у Рівному, адже місцеві мешканці щодня звертаються, щоб намалювати для них щось патріотичне, калину чи соняхи. А ще художниця просить, аби водії не відволікали сигналами. Розуміє, що так вони виявляють своє захоплення, але, малює вона на підвищені і дуже реагує на різки звуки, а це може бути небезпечно.