fbpx

У рівненсько-волинському дербі перемогли рівняни

Діліться інформацією з друзями:

У черговому турі другої ліги України з футзалу, у рівненсько-волинському дербі «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» приймав луцький «Любарт».

Додаткової пікантності цій зустрічі додавав той факт, що лучан очолює екс-наставник МФК «Кардинал» Сергій Піддубний, а йому протистояло чимало гравців, які грали з ним чи тренувалися під його керівництвом.

А на тренерському містку рівнян було ще двоє відомих в українському фут залі людей – Юрій Баховський та Віталій Засморжук, які  і грали з Піддубним, і тренували його.

Зал ДЮСШ №4 був переповнений рівненськими уболівальниками, однак були і прихильники лучан, які самовіддано підтримували своїх гравців.

Першими відкрив рахунок «Рівнестандарт», але ще у першому таймі гості зрівняли рахунок. Основні ж події трапилися після відпочинку. Більш досвідчені рівненські гравці атакували активніше, і голи не забарилися. Фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу господарів – 5:1, у яких відзначилися Віктор Чудля, Павло Дармовіс, Володимир Сондак та двічі – Дмитро Жовтун.

Третя перемога рівненської команди дозволила їй залишитися на другій сходинці турнірної таблиці другої групи. Лідер, «Городенка» з Прикарпаття, здобула свою четверту перемогу і залишається на лідерській позиції.

Саме з городенківцями і зіграє черговий поєдинок наша команда – у першій декаді лютого.

Микола ПІКУЛА

 Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»