fbpx

Сьогодні в Рівному Юрій Баховський VS Сергій Піддубний

Діліться інформацією з друзями:

Юрія Баховського та Сергія Піддубного  добре знають в Рівному, як футзальних тренерів. Кожен з них у свій час був головним тренером МФК «Кардинал-Рівне», а ще раніше і гравцями провідних клубів міста МФК «Рівне», чи «Случа». Зараз обох тренерів поєднує те, що команди, які вони тепер очолюють виступають в другій лізі Чемпіонату України, і грають в одній групі.

Сьогодні, у неділю 26 січня о 15:30 в спортзалі «ДЮСШ 4» відбудеться матч другої ліги Чемпіонату України, в якому рівненська команда «Рівнестандарт-ДЮСШ 4» Юрія Баховського прийматиме луцький «Любарт», де граючим тренером є Сергій Піддубний. Цим поєдинком розпочнеться друге коло групового етапу змагань.

Суперники вже зустрічалися між собою у першій половині турніру. Тоді, на Волині, рівняни здобули ефектну перемогу з рахунком 4:1.

Нагадаємо, що у Другій лізі Чемпіонату України, усі учасники розділені на сім груп за територіальним принципом. Спершу команди грають між собою у два кола, і по дві кращі команди з кожної групи вийдуть до наступного етапу. Має бути спочатку один раунд плей-оф, а згодом і фінальна частина, в якій визначиться чемпіон та призери змагань.

Після трьох турів, яким завершилось перше коло у Групі 2 Другої ліги Чемпіонату України, де грає «Рівнестандарт ДЮСШ-4», рівняни посідають друге місце турнірної таблиці, маючи в активі дві перемоги та одну поразку. Лідирує ФК «Городенка» з стовідсотковим результатом, у «Любарта» три турнірні очки, а от «Галицька Здоба» поки має лише поразки.

«Рівнестандарт ДЮСШ-4», який стрімко увірвався у футзальне життя Рівного, і планує не зупинятися і розширювати та підвищувати свої результати в обласних та всеукраїнських змаганнях. Нагадаємо, що команда бере участь, і доволі успішно, у всіх можливих турнірах з футзалу, як міських, так і обласних і всеукраїнських.

Головний тренер «Рівнестандарт ДЮСШ-4» Юрій Баховський розповів, що стратегія клубу при формуванні складу – це вихованці саме рівненського футзалу, і рівень школи та підготовки гравців в нашому місті дозволяє за таких умов побудувати боєздатну команду, яка зможе грати на найвищому рівні. Юрій Баховський каже, що йому вдалося зібрати майже усіх найкращих вихованців рівненського футзалу, які в різні роки встигли пограти на професійному рівні, як за «Кардинал-Рівне», так і за МФК «Рівне» та інші команди. Наразі «Рівнестандарт ДЮСШ-4» перебуває на стадії становлення, але має дуже амбітні плани, і вже зараз перед футболістами стоїть завдання перемагати в кожній грі.

Тренери та гравці «Рівнестандарт ДЮСШ-4» запрошують уболівальників прийти на матч та підтримати команду. 

Усі прихильники клубу з інших міст та країн можуть подивитися гру у відеотрансляції:

Олександр МРОЗОВИЧ

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»