fbpx

У битві з лідером переміг рівненський «Верес»

Діліться інформацією з друзями:

У Млинові завершили футбольний сезон. Тут рівненський «Верес» приймав лідера своєї групи А – житомирське «Полісся».

Без сумніву, центральна зустріч туру розпочалася з швидкого обмінами голами. Спочатку відзначилося «Полісся» – після розіграшу аута екс-«вересівець» Максим Боровець скинув м’яч під удар Євгенія Терзі. Той  блискучим ударом зльоту увігнав шкіряну кулю у сітку воріт господарів –  0: 1.

Господарі відповіли також після стандартного положення. Марян Мисик подав кутовий, м’яч «транзитом» помандрував до дальньою штанги, де на нього чатував Михайло Шестаков. І вже – 11. У першому таймі рівняни блискучий шанс вийти вперед, але Юрій Соломка не реалізував пенальті, яке парирував воротар гостей Олег Мозіль.

Нічия зберігалася до середини другого тайму. І знову зіграв фактор стандартного положення. Той же Мисик «навісив» в район 11-метрової позначки, звідки ударом головою Сергій Петько переправив м’яч у дальній кут житомирських воріт – 2: 1.

Перемога дозволила Вересу скоротити відставання від Полісся до двох очок, яке ділить першу позицію з тернопільським «Нивою» – по 38 очок. І 23 листопада наша команда зіграє останній матч нинішнього року – в Калуші зіграє х місцевим клубом.

Микола ПІКУЛА