fbpx

Стало відомо з ким зіграє рівненський Кардинал в плей-офф

Діліться інформацією з друзями:

Рівненські футзалісти перервали кількамісячну безвиграшну серію і в останньому матчі регулярної першості виграли. Хоча й не без пригод.

На матч з харківським клубом “Моноліт- Viva Cup” нашу команду вивів виконувач обов’язків головного тренера Олександр Бондар. І він же й відкрив рахунок вже на 4-ій хвилині. До перерви вималювалася перевага МФК «Кардинал-Рівне» – 3:1. А на 32-ій хвилині рівняни вигравали вже чотири голи – 5:1. Здавалося, до перемоги рукою вже можна дотягнутися.

Проте суперники перейшли на гру без воротаря, притиснули господарів до їхніх воріт і зробили практично диво – забили три голи. Ще й продовжували атакувати. Втім, гол нашого воротаря Іллі Бакінського у порожні ворота суперника за секунду до сирени приніс “Кардиналу-Рівне” таку потрібну перемогу – 6:4.

Рівняни завершили регулярний чемпіонат Екстра-ліги п’ятими і в першому раунді плей-офф гратимуть з львівською “Енергією”.

Фінальне турнірне положення команд виглядає таким чином:

1. «Продексім» (Херсон) – 46
2. «Ураган» (Івано-Франківськ) – 40
3. «ХІТ» (Київ) – 36
4. «Енергія» (Львів) – 32
5. МФК «Кардинал-Рівне» – 20
6. «ІнБев» (Житомир) – 19
7. «Моноліт-Viva Cup» (Харків) – 18
8. АФФК «Суми» (Суми) – 16
9. «Сокіл» (Хмельницький) – 15
10. «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – 13 очок

У першому раунді плей-офф зустрінуться: «Продексім» – АФФК «Суми», «Ураган» – «Моноліт-Viva Cup», «ХІТ» – «ІнБев», «Енергія» – «Кардинал-Рівне».

Кожна з серій 1/4 фіналу плей-офф триватиме до трьох перемог однієї з команд.

Базовими датами поєдинків є 13, 14 та 20 березня. За необхідності четвертий та п’ятий матчі серій відбудуться 21 та 27 березня.