fbpx

Школярі з Рівненщини здобули бронзу на Всеукраїнських змаганнях

Діліться інформацією з друзями:

Минулих вихідних у Києві відбувся всеукраїнський фінал «Cool Games 2020». І ці ігри вже стали справжнім мейнстрімом серед учнівської молоді. Участь у них брала команда Рівненщини.
100 000 школярів взяли участь в цьогорічних змаганнях враховуючі міські, районні та обласні етапи. 550 кращих спортсменів з 20 до 23 лютого виборювали звання найспритніших, представляючи всі області України та м. Київ.



Не загубились серед такої кількості юних спортсменів й команда Рівненської області, яка була представлена у відповідних вікових категоріях наступними навчальними закладами:
1 дивізіон – Рівненський НВК «Колегіум»
2 дивізіон – Кідрівська ЗОШ (Володимирецький р-н)
3 дивізіон – Крупецька ЗОШ (Радивилівський р-н).

Наші команди успішно подолали перший груповий етап всеукраїнського фіналу та увійшли до числа 10 кращих команд у своїх дивізіонах, які продовжили боротьбу за вихід у фінальну четвірку.

Проте до фінальної четвірки вдалось потрапити командам з Кідр та Крупця. Школярам з Рівного зовсім трішки не вистачило щоб пройти другий груповий етап, у підсумку вони посіли 7 місце.

В останній день змагань в столичному спортивному комплексі «Меридіан» відбувся гранд-фінал «Cool Games 2020», в якому приймали участь по 4 кращі команди в кожному з вікових дивізіонів.

Спершу відбувались півфінальні зустрічі, в яких наші команди не змогли здобути перемог – Кідрівська ЗОШ з рахунком 1-2 поступилась одноліткам із Закарпаття, а Крупецька ЗОШ одноліткам з м. Київ.

Проте обом нашим командам вдалось реабілітуватись у малих фіналах та здобути бронзові нагороди «Cool Games 2020» – учні Кідрівської ЗОШ були спритнішими за команду Донецької області, а учні Крупецької ЗОШ за команду Дніпропетровщини.

Не залишились без нагороди й учні Рівненського НВК «Колегіум». Їхня презентація Рівненської області на турнірі була одна з найвидовищніших.

Переможцями всеукраїнського фіналу «Cool Games 2020» в 1 та 2 дивізіонах стали учні з Волинської області, а в 3 дивізіоні команда м. Київ.

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»