fbpx

Рівнянки взяли реванш у повторному поєдинку зі столичними баскетболістками

Діліться інформацією з друзями:

Баскетболістки БК «Рівне-ОШВСМ» зуміли реваншуватися перед своїми прихильниками, перемігши в повторному матчі столичне «Динамо-УДУ ім. Драгоманова». Однак перемога була здобута з великими потугами.

Першу чверть потужніше розпочали рівнянки, – 4:0. Проте киянки не думали здаватися і в результаті зуміли переломити хід гри. На фініші першої чверті табло висвічувало  22:19 – на користь гостей.

Друга десятихвилинка видалася більш вдалою для господарок, які влучніше атакували та надійніше захищалися. Підопічні Марини Максимчук виграли цей відтинок гри – 23:13 – і на велику перерву пішли лідерами – 42:35.

Відпочинок, схоже, більше пішов на користь «динамівкам», які практично скоротили відставання до одного влучного кидка – 55:57. Та вдруге перемогти вони вже не змогли – баскетболістки Рівного впевнено зіграли у заключній чверті і здобули таку бажану перемогу – 81:68.

Найрезультативнішою стала Анастасія Кучерьонок – 22 очки, 15 –  в активі Владислави Кіби, 14 – Людмили Спиридонової. А в складі киянок знову найактивнішими були Вероніка Космач і Оксана Фастова, які набрали по 26 очок.

Домашніми матчами рівнянки закінчили першу половину турнірного шляху. У турнірній таблиці вони розташувалися на третьому місці – 4 перемоги і 6 поразок. Без програшів іде столичний «Київ-Баскет», на другому місці – «Франківськ-Прикарпаття», у якого лише дві поразки.

Друга половина регулярного чемпіонату розпочнеться 12 – 13 січня. Рівнянки прийматимуть «Київ-Баскет»

Читайте також: На деокупованих територіях від російських мін загинули та постраждали 877 цивільних

  • У Рівному ВПО випікали паски до Великодня
    Мами з дітками, які через війну залишити рідні домівки й оселилися на Рівненщині, взяли участь у великодньому майстер-класі. Його, спільно з партнерами – представниками соціально відповідального бізнесу, організували фахівці КЗ “Денний центр соціально – психологічної допомоги” РОР. Цей комунальний заклад…