fbpx

Рівнянки поступилися тернополянкам

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю у Рівному стартував черговий сезон великого волейболу. Рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» у матчах другого туру приймала тернопільську команду «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ». Особливого шарму додавало те, що цьогоріч матчі рівненської команди проходитимуть у просторому залі ДЮСШ №4 куди зазвичай сходиться увесь «бомонд» рівненських уболівальників спорту.

Ось і цього разу зал був переповнений і глядачі гаряче підтримували своїх улюбленець, які прагнули віддячити за таку підтримку результативною перемогою. Проте суперниці – одні з провідних команд України, тоді як у нашій команді чимало зовсім юних гравчинь. як то 16-річні Кароліна Підгурська та Валерія Паршина.

Тим не менше, підопічні нового наставника «Регіни» Дмитра Юрченка у першій грі зуміли дати бій іменитому супернику. після двох програних партій (20:25, 17:25) рівнянки згуртувалися і виграли третій відрізок гри – 25:21. однак на більше не вистачило сил і в четвертій партії знову домінували тернополянки – 25:17, які й перемогли – 3:1.

А ось у повторному матчі гості одразу взялися до справи і виграли першу партію – 25:12. І хоча надалі господарки спробували змінити хід зустрічі, і були близькі до успіху у наступній партії (23:25), проте останнє слово було за «Галичанкою» – 25:20 і в цілому 3:0.

Наступні матчі наша команда зігає 18 – 19 жовтня у Чернігові з місцевим «Університетом».

Микола ПІКУЛА, фото Романа ЦУПРУКА