fbpx
Рівненські баскетболістки здобули перемогу в Одесі

Рівненські баскетболістки здобули перемогу в Одесі

Діліться інформацією з друзями:

Баскетболістки БК «Рівне-ОШВСМ» цих вихідних гостювали в Південній Пальмірі, де грали чергові матчі Суперліги з одеською командою «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.», свої конкурентом за третє місце.

Початок матчу залишився за гостями, але в середині другої чверті «ІнтерХім» вийшов вперед і більше не віддав лідерство. Хоча рівненський клуб кілька разів скорочував відставання до мінімуму, однак на вирішальний ривок нашим землячкам сил не вистачало.

Отож, перемога господарок – 63:56 (за чвертями – 12:14, 12:7, 21:20, 18:15). В Вікторії Шматової – 16 очок, Анастасії Кучерьонок – 12, Владислави Кіби та Людмили Спиридонової – по 10.

Зате наступного дня гравчині БК «Рівне-ОШВСМ» зуміли взяти реванш.  Для цього їм знадобилася додаткова пятихвилинка – основний час закінчився з рахунком 54:54. А ось в овертаймі перевага рівнянок була відчутною – 16:11 і загальний рахунок 70:65.

Хоча після двох чвертей на такий підсумок навряд чи хто сподівався – «Інтерхіма» переважав рівнянок на 12 очок (35:23) і впевнено вів гру. Але велика перерва пішла на користь гостей, які виграли третю чверть -10:5, а згодом і вийшли вперед. Господарки врятувалися від поразки в основний час за 6 секунд до сирени – двічі з лінії штрафних забила Юлія Мусієнко.

Але в овертаймі вже нічого не могло врятувати одеситок – рівнянки їх повністю переважали. Вісім очок Кіби, п’ять – Кучерьонок і три – Шматової принесли пятиочкову перевагу  гостей.

Читайте також: Рівненські баскетболісти перемагають в неймовірних матчах домашнього туру