fbpx
Рівненська команда перемагає в неймовірних матчах туру

Рівненські баскетболісти перемагають в неймовірних матчах домашнього туру

Діліться інформацією з друзями:

Протягом трьох днів у Рівному тривали поєдинки чергового туру у першій лізі серед чоловіків. Юні рівняни – БК «Рівне»-ОСДЮСШОР – грали з БК «Тернопіль», БК «Ужгород» та чернівецьким ЧЕ-Баскетом».

Перший поєдинок туру – з чернівецькими баскетболістами – виявився вкрай напруженим. Хоча по ходу гри рівняни мали перевагу навіть у 20 очок, проте основний час несподівано завершився внічию – 98:98. Чернівчани вкрай потужно провели заключну чверть гри, що стало несподіванкою для наших земляків – 30:15.

Перші додаткова пятихвилинка також не визначила переможця – 10:10, причому рівнян врятували шість очок Олександра Поносова, які він забив наприкінці овертайму. І лише другі додаткові пять хвилин дозволили святкувати перемогу підопічним Іллі Шемосюка та Олега Сотника – 16:10 і в підсумку – 126:120.

На рахунку Олександра Поносова  – 34 очки, Давида Кравченка – 23, Євгена Ковалевського – 17, Андрія Подолянка та Валентина Шептицького – 16. А в складі чернівецької команди фантастичну результативнічть продемонстрував Ігор Федчук – 52 очки і 11 підбирань.

Наступним суперником рівнян стали ужгородські баскетболісти, дл яких напередодні гри приєдналися вихованці рівненського баскетболу Тарас Шанюк і Сергій Марков. І вони відпрацювали на всі «сто відсотків», забивши, відповідно 25 і 18 очок, більше половини всіх командних пунктів. Багато в чому завдяки їм ужгородці зуміли виграти – 78:73.

Найрезультативніши у складі рівнян мтав Вадим Коблюк – 16 очок, по 15 набрали Євген Ковалевський та Олександр Поносов, по 12 – Давид Кравченко та Валентин Шептицький.

Завершували тур гравці БК «Рівне-ОСДЮСШОР» грою з Тернополем. Три чверті на майданчику точилася рівна боротьба – після 30 хвилин перевага рівнян вимірювалася трьома очками (62:59). Але в заключній чверті тернопільські баскетболісти не витримали тиску рівненських  і наші земляки здобули впевнену перемогу – 95:72.

Валентин Шептицький приніс у скарбничку нашої команди 20 очок, Олександр Поносов – 19, Євген Ковалевський, Давид Кравченко і Вадим Михайлович – по 10.

Після рівненського туру наша команда і БК «Ужгород» набрали по 20 очок і очолюють турнірну таблицю групи 1.

Читайте також: Рівненські баскетболісти здобули три перемоги в домашньому турі