fbpx

Рівненські підлітки зняли професійний короткометражний фільм(ВІДЕО)

Діліться інформацією з друзями:

Рівненські підлітки зняли професійний короткометражний фільм “BRO”. Нещодавно вони опублікували трейлер на Youtube-каналі “Barmaki Production”.

Як розповідає режисер-постановник, сценарист та виконавчий продюсер фільму Віталій Новацький, ідея виникла тоді, коли зрозумів, що зараз дійсно не вистачає хорошого кінематографу.

“Весною я “загорівся” створенням реально хорошого фільму, який мені самому захочеться подивитись на великих екранах. Я об’єднався зі своїми талановитими друзями та разом почав писати сценарій короткого метру. “BRO” – це виклик зняти якісно, на достойному рівні за мінімальних можливостей та мізерного бюджету“, – переконує режисер фільму “BRO” Віталій Новацький.

Він зазначає, що у Рівному знімати важко, але можливо.


Від Костополя до Тернополя працюють кухарі з Рівненською освітою

Рівнян запрошують на виставку Анатолія Іваненка – «Філософія Життя»


“Коли ти працюєш заради максимального результату, труднощі будуть повсюди: написати дійсно захоплюючу історію, набрати топову команду людей, готових працювати за хорошу ідею. Важко було знайти у Рівному можливості для якісної зйомки фільму (окрема подяка за це Михайлу Кликову) та гроші для мінімальних витрат, які завжди присутні на зйомках”, – ділиться режисер фільму “BRO” Віталій Новацький.

Режисер розповідає, що не обійшлось і без конфузів: половина матеріалу, що було знято за один знімальний день з 7 ранку до 4 ночі, було випадково видалено.

Детальніще читате на сайті свої