fbpx

Рівненська легкоатлетка подарувала свій кубок маленькому земляку, який збирав кошти на ЗСУ

Діліться інформацією з друзями:

Рівненська легкоатлетка, учасниця Олімпійських ігор 2016 року Ольга Котовська збирала гроші на дрон для свого чоловіка Сергія та його побратимів, які воюють у Донецькій області.

В своєму дописі на Фейсбук Ольга пообіцяла, що за найбільший донат подарує кубок, який отримала за найшвидший пробіг марафону у французькому місті Ренн. Проте сьогодні спортсменка розповіла, що ще один із своїх кубків подарувала на пам’ять про добру справу юному рівнянину.

Збір грошей на безпілотний літальний апарат DJI Mavic 3 бригаді, де служить чоловік, легкоатлетка відкрила 15 березня. А вже 17 березня вдалося зібрати потрібну суму:

Збір закрито!
Друзі, ми це зробили! Ми з Вами зібрали 156 000 грн + 750 євро!
Я плачу від радості, що мене, мого чоловіка оточують такі люди! — написала Ольга.

Спортсменка наголосила, що фотозвіт і фінансовий звіт буде опубліковано згодом! Решта коштів будуть спрямовані на потреби хлопців!

Мій кубок поїде в місто Луцьк до Олесі Дзюрило за її внесок в розмірі 13 000 грн. Ще окремо хочу подякувати за благодійний внесок 10 000 грн від Спорт для всіх Рівненщини. Щиро всім дякую за підтримку!, – розповіла Котовська.

За словами Ольги Котовської, цей Кубок дуже для неї цінний. Його вона отримала за перемогу в марафоні у Франції зі своїм найкращим часом 2:28.47 та рекордом траси.

А вже сьогодні, у неділю 19 березня, Ольга поділилась у Фейсбуці, що ще один Кубок подарувала хлопчику, який збирав кошти на ЗСУ, малюючи і продаючи картини.

Рівненська легкоатлетка подарувала свій кубок маленькому земляку

Хлопчика звати Поліщук Нікіта. Він збирав кошти на ЗСУ, малюючи і продаючи картини. Сьогодні я прийшла йому подякувати за його внесок у розмірі 3500 грн на БПЛА DJI Mavic 3 для мого чоловіка та його 110 ОМБР. Його вчинок вразив до сліз і я щиро дякую батькам за те, що ростять та виховують такого патріота. Нікіту, як виявилось (мій сусід) знаю давно, він завжди привітний, комунікабельний, винахідливий, допитливий та дуже щирий хлопчик.

Читайте також: На Рівненщині чоловік виграв грант від держави й відкрив швейний цех