fbpx

Рівненські баскетболісти здобули три перемоги в домашньому турі

Діліться інформацією з друзями:

Протягом трьох днів у Рівному тривали поєдинки чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі – грали команди, які розігрують 1-8 місця. Серед них – БК «Рівне-ОШВСМ».

Господарі, які без поразок пройшли перший етап, продемонстрували переможний стиль і на домашньому паркеті. Вже у перший день рівняни здолали команду з Сум –Збірна Сумської області-БК «СумДУ». Рахунок – 83:66 – свідчить, хто був кращим у грі, хоча тривалий час наші суперники чинили гідний спротив. Однак у заключній десятихвилинці рівняни «дотисли» сумчан. У переможців кращим став Олексій Адедиран, який оформив «дабл-дабл» – 29 очок і12 підбирань.

Наступного дня БК «Рівне-ОШВСМ» грав з харківським «Політехніком», який напередодні здобув перемогу над столичним «Селф Мейдом» – 76:67. Ця гра стала окрасою рівненського туру, а закінчилася результативною перемогою рівнян – 100:90. У переможців Олексій Соловйов набрав 33 очки, Олексій Адедиран – 23. Лідер «політехніків» за результативністю Максим Мочалов цього разу обмежився скромними, як для нього 19 пунктами.

В іншому матчі дня «Збірна Сумської області-БК СумДУ»  обіграла «Селф Мейд» – 74:70, хоча більшість часу лідирували кияни. Однак, сумчани в останній чверті зустрічі змогли переломити хід гри – 23:8, що й дозволило виграти матч.

А в заключний день туру рівненські баскетболісти перемогли «Селф Мейд» – 92:81. Господарі «рознесли» суперника у першій чверті – 33:8, а в другій їх перевага досягла навіть більше 30 очок. Але кияни зуміли вирівняти гру і навіть виграли третю і четверту чверті, однак очковий запас БК «Рівне-ОШВСМ» дозволив йому спокійно довести гру до перемоги.

І знову найрезультативнішим у нас став Олексій Адедиран – 18 очок і 10 підбирань.

Зустріч «Політехніка» та СумДу закінчилася перемогою харків’ян – 66:60, що дозволило харківській команді завершила рівненський тур на другому місці. А беззаперечний лідер у турнірній таблиці групи 2 – рівненська команда.

Читайте також: Рівненська легкоатлетка подарувала свій кубок маленькому земляку, який збирав кошти на ЗСУ