fbpx

російську журналістку підозрюють у шпигунстві

Діліться інформацією з друзями:

На кордоні Сербії з Косово затримали російську пропагандистку Дар’ю Асламову. Про це розповів міністр внутрішніх справ Косова Джелал Швечла.

Росіянку Дар’ю Асламову, яка працює в пропагандистському ЗМІ “Комсомольська правда”, арештували на прикордонному переході на півночі Косова, де нещодавно відбулися заворушення. Відомою в РФ вона стала після того, як зізналася в інтимних зв’язках з багатьма політиками Росії.

Швечла уточнив, що Асламову підозрюють шпигунстві на користь РФ.

“Сьогодні на прикордонному переході на півночі країни затримали Дар’ю Асламову. Кілька країн уже довели, що вона займається шпигунством для російської військової розвідки, хоча вона і прикривається роботою журналіста. Вона також брала участь у бойових діях в Україні, пропагандуючи окупацію України Росією. Влада республіки знає про її діяльність; відомий і той факт, що у деяких країнах їй заборонено в’їзд”, – зазначив міністр.

Він підкреслив той факт, що вона намагається потрапити до Республіки Косово через тиждень після напруженості, спричиненої кримінальними структурами на півночі країни.

Її спроба потрапити до нашої країни, окрім того, що збігається з подіями на півночі країни, чітко доводить російські зв’язки та пропаганду, до якої вже приєдналася Сербія та які мають на меті дестабілізувати нашу країну. – зазначив очільник міністерства.