fbpx

Євген Клопотенко разом з FERMA BRATA з Рівненщини вирощуватимуть органічні продукти для ресторанних страв

Діліться інформацією з друзями:

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко оголосив про початок співпраці з фермерським господарством з Рівненщини FERMA BRATA.  Разом вони вирощуватимуть овочі та трави для ресторнних страв. 

“Моя ферма стає реальністю. Україна може і має вирощувати більше, тим паче нині. Придумав так, щоб вже от зараз висаджувати і мати перші тестові рослинки. Щоб було наше українське, а не імпортоване. FERMA BRATA дали мені та моїм ідеям притулок. У них є підготована земля, теплиця та вміння вирощувати, у мене – бачення, як з цього зробити ще більше користі для України. Вже склали перелік продуктів і підготували рослини. Ще взяв звідти молоко та сметану для своїх закладів, щоб ви пили капуч на домашньому. Така собі унікальна річ, тому буде тільки у нас. Правда, інколи те молоко збивається по-різному, але ми вчимось. І так само пізніше буде з зеленню, фруктами та овочами, коли виростуть.
Все, що є у магазинах та на ринках – прекрасно і потрібно. Просто на фермі будуть насіння, які я саджав і корівки, яких гладив. Тож борщ у 100 років тому вперед матиме тепер ще більше сенсів і мою власну історію, яку ніде більше не знайдеш. Цьом”, написав шеф у своєму ФБ.

Компанія FERMA BRATA знаходиться в селі Поляни (Березнівщина). Тут вирощують салати та трави, а ще пропонують молочну продукцію від власних корів. 

,