fbpx
атака дронів

Масові повітряні атаки на Київ продовжуються: росіяни вдесяте атакували столицю

Діліться інформацією з друзями:

За цей місяць росіяни вдесяте атакували Київ з повітря. Уночі 19 травня окупанти запустили безпілотники «Shahed» — їх усі збила ППО. Атака проходила у кілька хвиль з короткими інтервалами між ними.

Про це пише начальник КМВА Сергій Попко.

Десята повітряна атака на столицю за 19 днів травня! З інтервалом між останніми – менше доби. Така травнева інтенсивність «повітряного вогню» ворога по Києву. – йдеться в повідомленні очільника КМВА.

Він зазначив, що остання повітряна тривога в столиці повʼязана із застосуванням агресором БПЛА. За попередніми даними, рашисти знову запустили по столиці баражуючі дрони «Shahed».

З тактичного огляду, це був напад у кілька хвиль, з короткими інтервалами між атаками. Такою тактикою кремлівське зло намагається виснажити нашу ППО, а також психологічно впливати на цивільне населення. 

Попко розповів, що всі виявлені повітряні цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. Ударів по Києву не допущено.

 Дякуємо захисникам неба за відмінну роботу! Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями. Неухильно дотримуйтеся правил безпеки при оголошені повітряної тривоги! Бережіть себе і близьких, щоденно наближайте мир в Україні після нашої Перемоги!, – Сергій Попко, начальник КМВА.

Читайте також: Оновлення на фронті: росія зосереджена на Бахмуті, Авдіївці Лимані та Мар’їнці