fbpx

Понад 79 атак противника відбили за минулу добу українські захисники

Діліться інформацією з друзями:

На Бахмутському напрямку ворог не припиняв штурм Бахмута. Саме в районі цього міста відбулось найбільше бойових зіткнень на зазначеному напрямку протягом минулої доби.

Повідомляє у ранковому зведення Генштаб.

Також було відбито атаки противника в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Богданівка та Предтечине Донецької області.

Через велику кількість втрат ворог збільшив кількість ліжко-місць у наявних шпиталях, що функціонують на тимчасово захопленій території Луганської області. У населеному пункті Троїцьке, кількість ліжко-місць військового шпиталя збільшено удвічі, з 200 до 400. В той же час, всіх поранених осіб офіцерського складу було евакуйовано на територію рф гелікоптерами в період з 17 по 18 березня.

Відзначається збільшення смертності серед поранених загарбників в період з 17 по 21 березня, у зв’язку зі збільшенням кількості отримання важких поранень та неякісним медичним забезпеченням, зокрема через недостатньо професійний медичний персонал.

Читайте також: Сприяли незаконному переправленню іноземців в Україну: на Рівненщині троє фігурантів постануть перед судом