fbpx
Кількість загиблих від ракетного удару в Умані зростає

Кількість загиблих від ракетного удару в Умані зростає

Діліться інформацією з друзями:

В Умані проводяться аварійно-рятувальні роботи. Кількість загиблих в Умані зросла. На місці працює близько 300 осіб. Це рятувальники, поліцейські та комунальні служби.

Повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

«На жаль, кількість загиблих в Умані зросла. Щойно рятувальники дістали з-під завалів ще три тіла загиблих уманчан. Всього 10 жертв російської агресії станом на 10:05», – зазначив Клименко

Глава відомства розповів, що з-під завалів врятовано 17 людей, з них троє дітей. На цей час із них 9 осіб знаходяться в лікарні. На місці події вже працюють слідчо-оперативні групи та підсилені криміналістичні лабораторії.

Наразі рятувальники проводять поквартирний обхід навколишніх будинків.

«Постраждало і пошкоджено близько 10 багатоповерхових будинків і у кожну квартиру ми маємо зайти, аби пересвідчитись у відсутності поранених чи загиблих осіб. Тому організовано весь комплекс робіт», – додав Ігор Клименко.

Також на місці події працюють кінологи. Окрім того, організовано штаб, який очолює керівник ВЦА і керівництво СБУ Черкаської області. Поліція допомагає Службі безпеки в документуванні цього воєнного злочину.

Попередньо, у багатоповерхівку влучила ракета Х-101.

Читайте також:  На Рівненщині провели в останню дорогу трьох воїнів