fbpx
загиблий захисник україни

На Рівненщині провели в останню дорогу трьох воїнів

Діліться інформацією з друзями:

На Рівненщині попрощалися з трьома загиблими воїнами – Богданом  Чижем, Ігорем Козіцьким та Віталієм Варшиком.

Земляки провели своїх Героїв в останню путь.

В Радивилівській громаді Богдана Чижа провели живим коридором до міського кладовища.

Богдан служив механіком-водієм в 25-й окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді та загинув 19 квітня 2023 року в районі Червонопопівки Сєвєродонецького району на Луганщині.

Поховали Богдана на міському кладовищі Радивилові. У загиблого залишились батьки.

В Крупецькій громаді провели в останній путь Ігоря Козіцького.

Ігор Козіцький з с. Гоноратка, проходив службу на посаді стрільця в 13-му окремому десантно-штурмовому батальйоні імені Героя України полковника Тараса Сенюка, загинув 21 квітня 2023 року в м. Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області. У Ігоря залишились мама, дружина та двоє дітей. У загиблого залишились батьки.

У Рівному попрощалися з Віталієм Варшиком, який був мобілізований у березні 2022 року та служив у лавах Збройних Сил України.

Після мобілізації Віталій попав у ту ж частину, де минала його строкова служба в армії, лиш, наразі, довелося перекваліфіковуватися, бо на строковій службі він був зв’язківцем, а тепер опановував РЕБ – радіоелектронну боротьбу. Після навчань на Львівщині військового перевели на Запоріжжя, а за тим – і на передову.

Служба сильно зашкодила здоров’ю Віталія, півтора місяця він провів у лікарні з важкою пневмонією, коли ж вилікувався, знову повернувся до своїх побратимів. А 21 квітня, в зоні бойових дій, неподалік населеного пункту Матвіївка Запорізької області у 55-річного молодшого сержанта Віталія Варшика зупинилося серце.

Поховали Воїна в рідному селі Сіянці на Острожчині.

Читайте також:  Вчительку в Чехії судитимуть за поширення дезінформації про війну в Україні