fbpx

Рашисти обстріляли у Миколаєві ще один університет

Діліться інформацією з друзями:

У Миколаєві рашисти обстріляли Чорноморський національний університет ім. Петра Могили. Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

«Буквально кілька днів тому я публікував відео та показував, що жодної військової бази там немає. Що там працюють звичайні фахівці: беруть документи абітурієнтів, підписують обхідні листи, видають дипломи. Сьогодні вночі туди прилетіли дві російські ракети», – написав Олександр Сєнкевич.

У момент обстрілу в університеті був лише охоронець. На щастя, він не постраждав. Уламками та ударною хвилею пошкоджень зазнали будинки навпроти закладу. Усім, кому потрібно, безкоштовно видамо плівку та ОСБ-плити. Наразі наші комунальники розчищають територію біля університету, щоб звільнити проїзд для транспорту.

У відео, опублікованому ним 9 серпня, викладачі розповідали, що університет відкритий, студенти приходять до бібліотеки, щоб здати книжки, приймальна комісія для абітурієнтів працює, а коли звучить повітряна тривога, викладачі спускаються до підвалу.

Фото: Олександр Сєнкевич