fbpx

Вівторкова негода у Рівному знеструмила та затопила оселі рівнян

Діліться інформацією з друзями:
Вчора, 16 серпня через сильну зливу рятувальники залучалися на надання допомоги по відкачуванню води в обласному центрі 5 разів.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

На вулиці Вербова рятувальники відкачували воду з території 8-ми приватних домогосподарств. На вулицях Чорновола та Пластовій надали допомоги по відкачування води з підвалу дитячих садочків. А на Відінський та Лабунського відкачували воду з підвального приміщення житлового будинку.

На наше місто припав епіцентр учорашньої вечірньої негоди – написав Рівненській міський голова Олександр Третяк

Негода спричинила аварійні знеструмленя в районі Басового кута, автовокзалу на Київській, пивзаводу, вулиць Дворецької та Дубенської. 

Попри складні погодні умови до більшості домівок електропостачання вдалося повернути ще до 23.00 вівторка. 

Проте в окремих випадках аварійним бригадам довелося працювати до ранку. Загалом «Рівнеобленерго» повернули електропостачання понад 1300 абонентам обласного центру.

 Сьогодні персонал Рівнеобленерго продовжить ліквідовувати наслідки аномальної зливи – повертатиме світло близько 60 абонентам м. Рівне (вулиці Присадибна, Дмитра Багалія, Бориса Андреєва, Академіка Кримського) та Вересневого, які перебувають без електропостачання через обриви та інші пошкодження мереж 0,4 кВ, в тому числі і абонентських.