fbpx

На Рівненщині група молодиків побила односельця і покинула його помирати

Діліться інформацією з друзями:

Зранку 21 лютого на одній із вулиць села Борове, Вараського району, селяни виявили труп 50-річного місцевого мешканця зі слідами насильницької смерті.

Повідомляють поліція та прокуратура Рівненщини.

21 лютого о 07:14 до поліції надійшло повідомлення 56-річної жительки села Борове, що на вулиці Шкільній на землі виявила бездиханне тіло невідомого. Увагу привернуло те, що чоловік був босий, без верхнього одягу та в крові.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Зарічненського відділення поліції та працівники обласного управління. 

У результаті проведених слідчих дій та розшукових заходів поліцейські встановили, що 20 лютого близько 17-ї години 19-річний житель села Борове разом із чотирма знайомими віком від 19 до 26 років під час розпивання спиртних напоїв домовився помститися через давні конфлікти та особисті неприязні відносини 50-річному односельцю, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. 

Із застосуванням фізичної сили, хлопці незаконно викрали жителя села Борове з його житлового будинку. Не давши можливості одягнути верхній одяг та взутися, примусово перевезли в багажнику авто «Opel Vectra» орієнтовно за два кілометри від населеного пункту.

Там 19-річний зловмисник умисно завдавав удари руками та ногами потерпілому. Помістивши останнього знову до багажника, перевезли його в село на вулицю Шкільну, де молодик знову завдав йому тілесні ушкодження та разом зі своїми спільниками поїхав далі пиячити. 

Від отриманих травм 50-річний чоловік помер.  

Ініціатору злочину вже оголошено про підозру в умисному вбивстві викраденої людини. Вирішується питання повідомлення про підозру у незаконному викраденні людини іншим учасникам злочину.

Вараська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства викраденої людини.

Читайте також: Міноборони назвало 10 основних перемог України за рік війни