fbpx

Керівник Миколаївщини пригрозив Обленерго Службою безпеки України

Діліться інформацією з друзями:

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім попросив підприємства перейти на нічні зміни. Про це Кім написав у себе в Телеграмі.

“Підприємства прошу переорієнтуватися на нічні зміни (крім тих, хто з моб завданням), обленерго якщо роздаватиме потужність за принципом “телефонного права” – даватиме пояснення СБУ”, – попередив він.

До того Кім писав, що з понеділка вимагатиме від Обленерго перегляду графіків по області. Швидше за все, відключення будуть по 4 години з подачею світла 2-4 години.

Така поки що реальність, ліміти на область дають невеликі, з урахуванням зростання споживання на 1 людину та збільшення споживання (за рахунок людей, які повертаються в тому числі). Генерація зростає. Треба терпіти – наголосив очільник Миколаївщини.

Сьогодні оператори ДТЕК Києва, Одеси та Дніпра повідомили, що в цих областях не діють графіки відключень.  Там лише екстрені відключення електроенергії.

У ДТЕК розповіли, коли зможуть повернутися до планових вимкнень електроенергії Україна може повернутися до планових відключень електроенергії за кілька тижнів за умови, що за цей час не буде нових обстрілів енергетичної інфраструктури з боку росії. При цьому відключення електроенергії і зараз намагаються максимально наблизитись до графіків

Читайте також: Завтра Рівне прощатиметься з полеглим Героєм…