fbpx

Рівнян чекає енергетично потужний, але похмурий день

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 4 червня в Рівному на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. З ранку буде йти дрібний дощ, який припиниться тільки ввечері.

Температура повітря вночі +7… +10°С, удень +12…+15°С.

Вітер  південно-західний, 2 -6 м/с

За останні 130 років 4 червня:

МАКС: 29.3° (2000)
МІН: 3.7° (1966)

Сьогодні: Сонце зійде о 04.50, зайде о 21.04. 12-й день місячного календаря (Місяць у Терезах, друга фаза, зах. 4.06, схід 19.26).

Є привід: Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії.

Мудрі кажуть: «Дорогоцінний камінь не можна відполірувати без тертя. Також і людина не може стати успішною без достатньої кількості важких спроб.» Конфуцій

Не забудьте привітати: Володимира, Івана, Макара.

Астролог радить: Дуже потужний день, тому будьте обережними в усіх справах. Рекомендується очищення і молитва.

День для здоров’я: Сьогодні максимально зростає життєвий потенціал. Уникайте навантажень на хребет. Вразливі нирки, стегна, сечовий міхур, підшлункова залоза. Хороший день для очищення дихальних шляхів і легенів, голодування.

Усміхніться:  Особливість жіночих очей полягає в тому, що вони здатні бачити волосся на піджаку чоловіка в п’яти метрах, але не в змозі розгледіти двері гаража в метрі від себе

Народний прогноз погоди

4 червня відзначається день пам’яті мученика Василиска. Цей день у давні часи вважався солов’їним днем. Наші пращури ходили слухати спів солов’я, вважали, що “хороший ранок зі співу птахів розпочинається”. Якщо на Василиска соловейко співає всю ніч, то день погожий буде. А якщо у цей день добре пахне жимолостю – на дощ. 4 червня наші пращури слідкували за комахами: якщо масово з’являлись павуки і ґедзі – до урожаю огірків. На хороший урожай вказували і сильні роси.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»