fbpx
Рівняни не подолали вінничан у фінальному матчі Першої баскетбольної ліги ліги

Рівняни не подолали вінничан у фінальному матчі Першої баскетбольної ліги ліги

Діліться інформацією з друзями:

БК «Вінниця» став переможцем Першої ліги, обігравши у фінальному матчі БК «Рівне-ОСДЮСШОР» – 80:62.

Вінничани дуже впевнено розпочали вирішальну гру – на 5-ій хвилині вони вже вигравали 17:6. Лише після цього у рівненської команди почали вдаватися налагоджені комбінації і вона вирівняла гру наприкінці першої десятихвилинки – 20:20. Проте на першу перерву гості пішли лідерами – 22:20.

І в другій чверті БК «Вінниця» була попереду, хоча її перевага вимірювалася кількома пунктами.

А ось в третій чверті вінничани збільшили перевагу до +12 – їм все вдавалося і в атаці, і в захисті. Натомість у рівнян гра остаточно розладналася – гості надійно прикрили лідера наших атак Олександра Поносова, а більше ніхто з підопічних Іллі Шемосюка не взявся повести своїх товаришів вперед. Забігаючи наперед, зазначимо, що і при такій щільній опіці Олександр став найрезультативнішим у своїй команді – 16 очок.

І в останній чверті гості продовжували рухатися лідерським напрямом, перемігши у підсумку – 80:62.

Отож, БК «Вінниця» стала чемпіоном, рівняни – на другому місці, а третє у драматичному двобої з хмельничанами виборола БК «Полтава».

Кращими баскетболістами сезону стали: захисник – Олександр Поносов, форвард – Максим Сидоренко («Полтава»), центровий  – Віталій Володін («Хмельницький»), MVP сезону Першої ліги – лідер вінницької команди Юрій Шкондя.

Читайте також: З 1 травня водії мають вмикати фари при русі за межами населеного пункту цілий рік