fbpx

Завдяки перемозі над «Черкаськими Мавпами» рівняни піднялися у турнірній таблиці

Діліться інформацією з друзями:

Завдяки перемозі у «валідольному» матчі над «Черкаськими Мавпами» з рахунком 94:89 в завершальному матчі черкаського бабла рівненська команда зуміла піднятися на друге місце у турнірній таблиці.

У першій десятихвилинці завдяки зусиллям Ромео Сміта – 9 очок за перші 3 хвилини рівняни захопили ініциативу, проте вже на 5-й хвилині «мавпи» виходять вперед – 13:12.

І вже до кінця чверті черкащани втримували перевагу – 24:21. У наступному ж відтинку матчу склалося враження, що на майданчику  у баскетбол грали лише «мавпи». А у рівнян вже на четвертій хвилині було 4 командних фоли. Тому й не дивно, що за перші двадцять хвилин рівняни виконали лише три штрафних кидки проти 17 у суперників. Це й дозволило черкащанам розвинути успіх й довести різницю у рахунку. Після першої половини матчу до плюс десяти – 48:38.

У другій половині гри «Черкаські мавпи» продовжували домінувати на майданчику. Однак все змінила остання хвилина третьої 10-ти хвилинки – рівнянин Артем Водолазський реалізував три неймовірних 3х-очкових, останній з яких під сирену з центра поля. Тож на останню у матчі перерву команди пішли за рахунку 66:64 на користь черкащан.

У четвертій десятихвилинці на майданчику почалися «каруселі» – лідери поєдинку змінювалися з кожною атакою. Вирішальними ж стали останні 4 хвилини, де варто відзначити кілька перехоплень рівненських баскетболістів, ефектні данки від Олексія Соловйова та неймовірний блок-шот Елайджа Джойнера на останній хвилині поєдинку. У підсумку друга перемога рівнян над черкащанами у сезоні – 94:89.

Найрезультативнішими у складі БК«Рівне-ОШВСМ» стали – Водолазський 19, Джойнер 18 + 8 передач, Соловйов 17 + 6 підбирань, Мочалов 11 + 11 підбирань.

Читайте також: Рівненські баскетболісти здобули другу перемогу у черкаському турі