fbpx

Верес з розгромним рахунком перемагає Металург і залишається в УПЛ

Діліться інформацією з друзями:

У повторному матчі плей-офф «Верес» розгромив запорізький «Металург» і зберіг за собою місце в Українській прем’єр-лізі на наступний сезон.

Вже на восьмій хвилині матчу «Верес» пропустив миттєву контратаку гостей і Олексій Сидоров красиво  обіграв нашого воротаря Богдана Когута. Рівняни розпочали з центра поля та майже одразу арбітр Дмитро Бондаренко, отримавши підказку від арбітра VAR, вирішив переглянути епізод гри на моніторі. І, після недовгої паузи, цей м’яч відмінив, зафіксувавши гру рукою «металурга» Володимира Білоцерківця під час результативної атаки.

Мабуть, цей епізод допоміг сконцентруватися господарям, які невдовзі забили. Точніше, гості забили м’яч у свої ворота після флангового навісу Дениса Балана.

Цей гол пришвидшив дії господарів і в наступні десять хвилин вони забили ще двічі – Денис Балан ударом головою «замкнув» подачу Валерія Кучерова, а Роману Гагуну вдався удар практично з лінії штрафного майданчика.Отож, 30-та хвилина – і вже 3:0.

Ще через кілька хвилин «Металург» залишився у меншості – червону картку отримав Богдан Сокол, який грубо зіграв проти Геннадія Пасіча

Другий тайм пройшов за повної переваги «вересівців», які ще тричі розчаровували гостей. Забивали той же Денис Балан, Геннадій Пасіч і Микола Гайдучик.

Наставники рівненської команди вирішили дати пограти і молоді – на поле вийшли два Дмитра – Годя і Шух. А за кілька хвилин до фінального свистка отримав шанс вперше зіграти в УПЛ ще один Дмитро – відомий блогер, автор проєкту “Трендець” та серіалу “Футболіст” Поворознюк, якого численні глядачі вітали бурхливими аплодисментами.

Здавалося – 6:0 вже у статистиці матчу гарантовані. Та на компенсованій до основного часу зустрічі хвилині Богдан Могильний провів гол престижу.

Але на підсумок гри це не вплинуло – «Верес» залишається в УПЛ!

Радощам рівненських уболівальників не було меж.  Однак настав час і малоприємної для фанів новини – на пресконференції Юрій Вірт оголосив, що залишає команду…

Читайте також: