fbpx

Юрій Вірт оголосив, що залишає “Верес” і підсумував сезон

Діліться інформацією з друзями:

На післяматчевій пресконференції Юрій Вірт оголосив, що покидає клуб і підсумував складний сезон для його команди.

Ми зробили те, що повинні були зробити. Ми повинні були це зробити значно раніше. Але доля нам підготувала таке випробовування. І ми з честю вийшли з цієї ситуації. – наголосив Вірт.

Він розповів, що після гри обійняв усіх футболістів і зазначив:

Я йду з команди. В мене була розмова з президентом. Тиждень тому він сказав, що увесь футбольний клуб – проти мене. Тому, я не маю права залишатися тут.
Чотири роки тому рівно я прийняв команду і сьогодні я її залишаю. Але я не прощаюся. Кажу: до побачення.

Щодо гри Юрій Вірт розповів, що команда розбирала гру “Металурга”, вивчала свої помилки. Він наголосив, що всі прекрасно розуміли важливість цієї гри.

Я казав перед грою футболістам, що я можу піти, але Верес повинен залишитися в УПЛ. Я також дав слово президенту, що я залишу команду в УПЛ і потім ми розійдемося. Тому, навіть, якби ми пропустили першими – впевнений, що ми досягли б потрібного результату. – зазначив Вірт.

За його словами, він зараз розуміє, що взимку команді було потрібне підсилення, але “є гроші – є футболісти. Нема грошей – нема футболістів.” Команді не вистачало кадрового резерву.

Коли чотири футболісти на весні отримали травми, плюс були дискваліфікації – в нас почалися труднощі. Плюс – невезіння. Я такого не пригадую в кар’єрі. Стільки незабитих пенальті, пропущених після рикошетів м’ячів, голи наприкінці матчів – це все призвело до такого результату. – продовжив тренер.

Юрій Вірт розповів, що про відставку, про яку знають футболісти, було розмов вже півтора місяця.

Відсутність підтримки з боку клубу. Просто кинули і випливай, як хочеш. Потрібно зустрічатися, розбирати проблеми. А просто кинути і сказати: хай Вірт розбирається – вважаю, це неправильно.
Хоча, загалом, якість гри в другому колі в нас була хороша. І за жодну гру перед вболівальниками мені не соромно. Ми максимально налаштовувалися і ніхто нас легко не обіграв. – підсумував Юрій Вірт.

Читайте також: Верес з розгромним рахунком перемагає Металург і залишається в УПЛ