fbpx
Верес вперше у сезоні перемагає вдома

“Верес” вперше у сезоні перемагає вдома

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський “Верес” нарешті перервав безвиграшну серію, яка нараховувала 11 матчів поспіль. В останнє рівняни вигравали у листопаді минулого року.

Отож, у поєдинку з явним аутсайдером української Прем’єр Ліги командою ПФК “Львів” всі очікували на перемогу. Тим не менш, першими рахунок відкрили гості. Вже на четвертій хвилині хорватський легіонер Іван Свржняк скористався неузгодженістю рівненських захисників і відкрив рахунок. Згодом рівняни зуміли вирівняти і протягом декілька хвилин забили два голи.

Спочатку відзначився чудовим ударом Валерій Кучеров, який вийшов на гру з капітанською пов’язкою. А потім Андрій Блізниченко, який поступово стає справжнім лідером команди. 2:1 і перший тайм наближався до свого завершення, та на останніх секундах першої половини гості знову забили, і знову той же Іван Свржняк. 2:2 і команди відправляються у роздягальню.

Після відпочинку наставник рівнян зробив декілька замін, зокрема вийшов на поле Віталій Дахновський. Проте відзначився гравець, який нечасто у цьому році виходить в стартовому складі. Це Михайло Шестаков, який забив третій гол, після якого на полі пішла дещо сумбурна гра.

Гості намагалися вирівняти ситуацію, господарі – забити ще гол. В обох команд було декілька можливостей, однак вони ними не скористалися. Отож, 3:2 перша перемога  рівненського “Вереса” у цьому році і на власному полі з моменту його відкриття.

Зараз “Верес” має у своєму активі 24 очки i 11 позицію в турнірній таблиці. Однак більшість команд свої матчі зіграє завтра та у неділю.

А наступний поєдинок “Верес” зіграє 3 травня у гостях з Луганською “Зорею”.

Читайте також: Іранські дрони Shahed-136 працюють за вкраденими німецькими технологіями