fbpx

В київському “Динамо” усіх перевірили на COVID-19

Діліться інформацією з друзями:

Відзавтра київське “Динамо” повертається до повноцінних тренувань. Команда збереться на навчально-тренувальній базі “Динамо” в Конча-Заспі о 10 ранку і проведе перше тренування після введення карантинних обмежень в Україні.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті “Динамо”

Загальнокомандні тренування були припинені 18 березня, коли в Україні були припинені всі футбольні змагання, а через кілька днів у Києві було встановлено режим надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19.

 


Майже два місяці футболісти підтримували фізичну форму в індивідуальному режимі по програмі тренерського штаба. Гравці тренувалися вдома, а також виконували індивідуальну бігову роботу та тренування з м’ячем.

Готуючись до відновлення повноцінного тренувального процесу, вся перша команда “Динамо”, тренерський штаб і персонал команди здали ПЛР-тести на COVID-19. – повідомляється на офіційному сайті “Динамо”

З 11 травня уряд зняв заборону на підготовку професійних команд з умовою обов’язкового дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»