fbpx

У сьогоднішній грі франків’янкам не допомогла навіть Карєва

Діліться інформацією з друзями:

Непростою видалася повторна гра рівненських і франківських баскетболісток. Вочевидь, занадто багато сил – і фізичних, і емоційних баскетболістки БК «Рівне» витратили напередодні, та ще й суперниці отримали підсилення.

У цій грі брала участь досвідчена Вікторія Карєва, яка суботню гру не грала з поважних причин. Перша чверть – і нічия 13:13.

Далі наші землячки заграли цікавіше і здобули шестиочкову перевагу – 35:29 після першої половини зустрічі. Здавалося, після перерви потрібно нарощувати перевагу. Та ні… Відпочинок, схоже, пішов на користь гостям, які заграли веселіше і виграли цей відтинок матчу – 15:11. Тому на заключну чверть команди виходили за незначної переваги господарок – 46:44.

І тут вже рівнянки не дозволити суперницям розвинути успіх. Наш лідер, Вікторія Шматова, і сама закидала, і результативні передачі партнеркам встигала робити. У франківок, натомість, такої Шматової не виявилося. Тим паче, вони грали обмеженим складом і їх лідери втомилися. Отож, наша хоч і трохи вистраждана, але закономірна перемога – 74:60.

Майже половину очок – 36 – набрала Шматова, та ще додала 7 підбирань і 5 результативних передач. Чотири трьох очкові влучання – з чотирьох спроб – і 12 очок в активі Ярослави Іванюк, 9 очок і 12 підбирань – на рахунку Тетяни Гаврильчик.

У суперниць 15 очок набрала Ганна Рульова, по 14 – Аріна Білоцерківська та Альона Самохвалова.

Наступних вихідних рівнянки приймають чемпіонів, столичний «Київ-Баскет».

Микола ПІКУЛА