fbpx

У школі Рівного об’єднали екологію та спорт

Діліться інформацією з друзями:

Яскравим калейдоскопом вражень для учнів ЗОШ № 16 м. Рівне став Всеукраїнський освітній проєкт Національного олімпійського комітету України #OlympicLab. Адже темою модуля був надзвичайно актуальний на сьогодні напрямок – екологія.

Ініціатори заходу: Відділення НОК України в Рівненській області, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та педагоги школи, які з особливою відповідальністю ставляться до формування у дітей знань щодо збереження навколишнього середовища. І надзвичайно інформативна та вражаюча фактами екологічної тематики в спорті презентація директора школи Олексія Шелепенка стала цьому ще одним підтвердженням.  

Теоретична частина зустрічі включала в себе ще й екологічну вікторина, що провів голова Відділення НОК в Рівненській області, директор КЗ ОЦФЗН «Спорт для всіх» РОР Микола Петренчук. За швидку та правильну відповідь кожен інтелектуал отримав на згадку олімпійські сувеніри.

Після завершення спілкування в аудиторії всі учасники #OlympicLab перемістились в спортивну залу, де відбулося нагородження переможців та призерів І туру дванадцятого сезону обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова Україна» – сім’ї Зінчуків  та Кухарчуків/Кузьміних, діти з яких є учнями школи. Далі розминку для всіх учасників провів Михайло Марчук, майстер спорту України з пауерліфтингу. Продовжився захід спортивними індивідуальними конкурсами, де діти змогли проявити свої різнобічні фізичні здібності та отримати призи.

На згадку – всі учасники та освітній заклад отримали брендовані сувеніри від НОК України.

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”