fbpx

У Рівному змагалися юні майстри з рукопашу гопак

Діліться інформацією з друзями:

Понад сто учасників віком від 8-18 років взяли участь у Відкритому чемпіонаті з рукопашу гопак пам‘яті генерала Міжнародного Союзу Козацтва Миколи Паліюка, що відбувся в Рівному.

Окрім спортсменів з Рівного, у змаганнях взяли участь юнаки та дівчата з Луцька, Ковеля, Первомайська, Хмельницького, Львова.

«Захід світлої пам’яті мого товариша та наставника генерала Миколи Паліюка ми проводимо вперше. Для себе особисто я пообіцяв, що такі змагання на його честь ми будемо організовувати щороку», – розповів голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації Федерація рукопашу гопак України в Рівненській області Петро ВЕЛІНЕЦЬ.

Змагання проходили у форматі особистої першості. Втім, майстерність окремих учасників члени журі відзначили трьома кубками: «За кращу техніку» – козак з Харківщини за виконання прийому «Вихор у повітря в голову» Володимир Сахно; «За найшвидший бій» – козак спортивного клубу «ММА» (Льві)в Артур Приймук; «За кращу техніку» – козак з Луцька Дем’ян Мельничук.

Андрій СМУСЬ