fbpx

Албанія висловилася щодо засідань Радбезу ООН, скликаних Росією

Діліться інформацією з друзями:

Росія завантажує Раду безпеки ООН своїми пропагандистськими заявами, жодна з яких не виявляється правдивою. Про це під час засідання Ради Безпеки ООН заявив представник Албанії Ферріт Ходжа.

Він зазначив, що та сама делегація, а саме росія, скликає четверте або навіть п’яте засідання з однієї й тієї ж теми з нікчемним результатом.

“Так ось, я ставлю запитання. А що, Раді Безпеки більше нема чим зайнятися? Ми вже протягом тривалого часу слухаємо заяви Російської Федерації, але вкотре сьогодні пан доповідач підтвердив, що жодних доказів та підкріплень цим заявам Росії не існує”, — наголосив Ходжа.

За його словами, немає жодних порушень з боку України та Сполучених Штатів.

“Ми сьогодні знову вислухали численні звинувачення, зокрема про різні патогени та комарів. Цікаво, а як ці комарі відрізняли б росіян від українців?” — заявив Феріт Ходжа.

Зазначимо, 28 жовтня Росія скликала засідання Ради безпеки ООН у зв’язку, як вона заявила, із підготовкою України до застосування біологічної зброї. Також звинуватила США у тому, що американці нібито запатентували дрон, здатний розповсюджувати заражених небезпечними вірусами комарів.