fbpx
У напружених домашніх матчах рівненські баскетболістки втратили очки

У напружених домашніх матчах рівненські баскетболістки втратили очки

Діліться інформацією з друзями:

У перші грудневі вихідні жіноча команда БК «Рівне-ОШВСМ» приймала другу команду турнірної таблиці – БК «Франківськ-Прикарпаття».

Суботній матч пройшов у напруженій боротьбі. Старт поєдинку за підопічними гостями, але господарки не відпустили далеко суперниць, а в другій чверті вже самі вийшли вперед. Далі в матчі команди по черзі виходили вперед і за 6 хвилин до кінці рахунок в матчу був рівний – 57:57. Втім, кінцівку краще провели франківки – 71:64.

Найрезультативнішою в матчі стала лідер БК «Франківськ-Прикарпаття» – Оксана Моллова, яка оформила дабл-дабл з 17 очок та 11 підбирань. Непогано зіграла американка Джаймоні Велш-Колман, яка набрала 14 очок, реалізувавши всі свої спроби (6/6 з гри та 2/2 штрафні).

У складі нашої команди чотири гравчині набрали більше 10 очок, а найкращою стала Людмила Спиридонова – 13 очок та 14 підбирань. 15 очок записала до свого активі Євгенія Безкоровайна, 13 – Вікторія Шматова, 12 – Анастасія Кучерьонок.

А ось у повторному матчі рівнянки нічого не могли вдіяти з суперницями. Лише в дебюті зустрічі підопічні Марини Максимчук змогли на рівних грати з франківками, але починаючи з п’ятої хвилини гра у наших землячок десь пропала. Гості ж, навпаки, заграли розкутіше і заслужено здобули перемогу – 86:58. Знову найкращою гравчинею матчу стала Оксана Моллова –  26 очок і 12 підбирань. Натомість, у складі БК «Рівне-ОШВСМ» результативно зіграла лише Вікторія Шматова – 15 очок.

Рівненська команда зазнала пятої поразки у восьми матчах і за цим показником перебуває на третій сходинці турнірної таблиці.

Через два тижні рівнянки прийматимуть столичне «Динамо».

Читайте також: Помер співавтор Акта про незалежність України науковець Леонтій Сандуляк

  • Спільні тренування десятьох спецслужб пройдуть на Рівненщині
    На Рівненщині розпочинають нові тренування з ліквідації надзвичайних ситуацій спеціальних служб цивільного захисту. Вони пройдуть в кожному районі окремо і триватимуть впродовж травня. Про це йшлося під час наради з керівниками РВА та профільними департаментами.