fbpx

Свято спорту відбулося у дитячий спортивній школі на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Справжнє свято спорту відбулось цими днями у дитячо-юнацькій спортивній школі Дубенської міської ради, що на Рівненщині.

Адже, тут проходив черговий модуль у рамках Всеукраїнського освітнього проекту #OlympicLab, за напрямом “Основи розвитку бізнесу та кар’єри”. Ініціатори проведення заходу – Відділення НОК України в Рівненській області та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Яскравим прикладом, як будувати кар’єру і досягати перемог, став для присутніх у залі вихованців школи їх директор, заслужений майстер спорту України з веслування на байдарках і каное Олександр Максимчук.

Він охоче розповів про свій спортивний шлях, про те, як спорт дисциплінує допомагає досягати мети в різних сферах діяльності. Особливу увагу Олександр звернув на необхідності постійно розвиватись та удосконалювати свої здібності, навчатись, визначати інтереси, ставити цілі, будувати шляхи їх реалізації.

Продовжилась зустріч невимушеним та досить активним спілкуванням, яке далі перейшло у спортивну вікторину. Тут кожен мав шанс за правильну відповідь виграти олімпійський сувенір. Теоретичну частину зустрічі продовжила традиційна розминка з титулованим спортсменом. На завершення всі учасники дійства зробили на згадку спільне фото та отримали брендовані сувеніри від НОК України.

Користуючись нагодою, організатори відвідали Повчанський ліцей (Повчанська ТГ), щоби нагородити переможця  конкурсу «Кращі «Активні парки» у Рівненській області» за листопад, координатора Катерину Плещенко та Привільненський ліцей (Привільненська ТГ) координатора Вадима Здолбіцького за третє місце .

Пресслужба Спорт для всіх Рівненщини