fbpx

Суха нічия “Вереса” не змінила позицію рівнян в чемпіонаті

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» перервав свою одинадцятиматчеву переможну серію у чемпіонаті першої ліги, зігравши внічию у  Волочиськ з «Агробізнесом».

 Господарі також прагнуть потрапити до УПЛ, тому на гру з лідером налаштувалися серйозно. Хоча певною ігровою перевагою володіли гості, проте гострі моменти виникали біля обох воріт. Але забити хоча б одного гола на дві команди не вдалося.

«Суха»  нічия – 0:0 – яка, не змінила позицію рівнян: 52 пункти, беззаперечне лідерство.

А сьомого травня у Млинові «Верес» приймає аутсайдера першої ліги, херсонський «Кристал».

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт поділився враженнями після нічиєї у зустрічі з Агробізнесом (0:0):

– Це була важка гра проти хорошої команди. Вважаю, що ми сьогодні заслужили цю нічию. Гра бойова, але все ж – нічийна.

Не можу сказати, що ми створили багато моментів. Десь не вистачало останної передачі у третій зоні, тому, певно, на свій забитий м’яч ми не награли. Тим не менш, я подякував всім футболістам за гру, за самовіддачу, за те, що ми не програли сьогодні перш за все боротьбу. Кожне турнірне очко сьогодні цінне, адже воно йде в скарбничку.

Нам протистояла команда, яка дуже добре і організовано грає в захисті, постійно захищалося 7-8 футболістів. Таку оборону непросто подолати. З нашого боку було мало флангових передач і вривань до штрафного майданчика суперників. Десь не вистачало агресії, але знову ж – треба віддати належне Агробізнесу. Це хороша команда яка по ділу претендує на підвищення у класі.

Настрій в роздягальні хороший, всі на позитиві. Кожне очко йде в плюс. Зрозуміло, всі чекали, що Верес виграв 11 матчів підряд і зараз знову буде перемога, але Агробізнес – серйозний суперник із задачами. Було нелегко, тому ми задоволені сьогоднішнім результатом.