fbpx

Рівняни – лідери у другій лізі

Діліться інформацією з друзями:

У непростому поєдинку рівненський “Верес” переграв вишгородський “Діназ” і піднявся на другу сходинку турнірної таблиці групи “А” другої ліги.

Вирішальним у грі став другий тайм. Вже на 50-й хвилині гості опинилися у чисельній меншості – друге у матчі попередження отримав капітан гостей Денис Петренко, який дуже грубо зіграв проти Валерія Кучерова. Майже одразу у ворота «Діназу» був призначений пенальті –  за не менш грубу гру проти Мар’яна Мисика у штрафному майданчику. Та наш бомбардир Юрій Соломка програв дуель голкіперу “Діназа”.

Проте гол назрівав. І на 80-ій хвилині арбітр Анастасія Романюк призначила другий пенальті у ворота гостей. Тут вже Михайло Шестаков не схибив – 1:0. Ще за чотири хвилини той же Шестакову оформив «дубль», скориставшись помилкою екс-“вересівця” Володимира Дмитренка. Згодом сам Дмитренко дещо реваншувався – з штрафного удару. Але на більше гості з столичної області не спромоглися.

Отож, 2:1  – і завдяки поразці тернопільської «Ниви» від «Чайки2 (1:2) «Верес» вийшов на другу позицію у турнірній таблиці – 33 очки. А першим стало житомирське «Полісся», яке перемогло у гостях ФК «Калуш».

Микола ПІКУЛА